Inici Actualitat Massiu Carnaval d’estiu de la Festa Major de Taradell 2014

Massiu Carnaval d’estiu de la Festa Major de Taradell 2014

0
COMPARTIR

carnaval-estiu-2014

Per als més joves és una de les cites marcades al calendari de la Festa Major de Taradell. Un altre any i ja en van cinc el Consell de Joventut de Taradell va organitzar el Carnaval d’estiu amb una rua pels carrers del poble.

carnaval-estiu-20142L’activitat va començar al pavelló d’esports El Pujoló, des d’allà la multitud de participants, la majoria d’ells molt joves, van pujar pel passeig del Pujoló, carrer Ramon Pou i passant pel passatge del Casino van arribar fins a la Plaça de les Eres. L’ambient si ja no estava prou animat amb l’alcohol que tothom es porta, s’aconseguia amb el grup Batek Batuka que ja fa tres anys que hi participen i ajuden a crear un clima més festiu.

Pel que fa a les disfresses, la majoria van sortir del pas amb faldilletes o complements hawaians, orelles de conill i armilles reflectants. D’altres no van fer ni aquest esforç, tot i que cal destacar algunes disfresses més originals i pensades com unes ovelles, unes tortugues ninja, forners o tennistes. El Carnaval va acabar enllaçant amb la primera de les quatre nits d’oci nocturn al pavelló.

En tot cas us deixem una galeria d’imatges dels participants i podeu recordar altres edicions:

Carnaval estiu Taradell 2013

Carnaval estiu Taradell 2012

Carnaval estiu Taradell 2011

[shashin type=”albumphotos” id=”45″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments