Inici Actualitat La 4a edició del Carnaval d’estiu de Festa Major reuneix els més...

La 4a edició del Carnaval d’estiu de Festa Major reuneix els més joves

0
COMPARTIR
Carnaval d'estiu 2013

Carnaval d'estiu 2013

L’excusa era disfressar-se per celebrar el Carnaval d’estiu de Taradell. A l’hora de la veritat alguns no s’hi van trencar massa les banyes. Un barret o alguna pistola d’aigua, o simplement un barret, eren els complements més utilitzats per participar en la quarta edició del Carnaval d’estiu de la Festa Major de Taradell.

Organitzat pel Consell de Joventut la cercavila festiva, liderada pel grup Batek Batucada, va seguir el mateix recorregut de l’any passat. el pregó es va fer a la intersecció entre el carrer Ramon Pou i el Passeig Joan Reig.

Molta participació i disfresses per a tots els gustos van portar els joves per diferents punts del poble fins acabar al Segon Pujoló, on es va inaugurar la primera de les tres nits de música amb una sèrie de Punxa discos.

A continuació us oferim una galeria de fotografies d’alguns participants en el Carnaval. Si en voleu alguna podeu anar a aquest enllaç.

 

[shashin type=”albumphotos” id=”7″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments