Inici Actualitat La Festa Jove de Taradell tindrà quatre dies de moguda al Pavelló

La Festa Jove de Taradell tindrà quatre dies de moguda al Pavelló

0
COMPARTIR

bonobos

cartell-festa-jove-2014El Consell de Joventut de Taradell organitza un dia més de Festa Jove durant l’edició 2014 de la Festa Major de Taradell. A més, es canvia la ubicació per evitar suspensions per culpa de la pluja. Els concerts tindran lloc al Pavelló municipal El Pujoló durant quatre dies.

A banda del tema musical tornarà a organitzar les activitats paral·leles tradicionals, com són les 12 hores del Torneig de futbol sala mixte el 17 d’agost, i la Gimcana Gitana (16h) i el Carnaval d’estiu (22h) el 21 d’agost.

El primer dia de Festa Jove serà el dijous 21 d’agost, coincidint amb la finalització del Carnaval d’estiu. Hi haurà els Punxa discos (PD) Sukival i L’Mark deejay.

ressakaEl divendres 22 d’agost tindrà com a plats forts a les formacions Bonobos i Al Quadrat a l’escenari principal. Primer de tot, però actuaran els osonencs Ressaka Ska amb propostes de rock, folk i ska. Tot seguit, serà el torn per Bonobos (que van actuar a la Festa Major de Tona). El grup d’Osona que s’autodenomina “de patxanga carinyosa, d’esperit bohemi i cul inquiet” presentarà el seu primer disc Animalànima, que us podeu descarregar a la seva web. Interpreta propostes de mestifunk, ritmes llatins, funk i reggae. I tancarà el primer dia fort la formació Alquadrat que presentarà el seu nou disc Felice. És un grup nascut el 2009 a Sant Quirze del Vallès amb un estil que combina melodies pop amb ritmes de rumba, mestissatge i fusió. S’acabarà amb punxadiscos.

alquadratCom és habitual hi haurà un espai alternatiu amb Black Sky, Muchnik vs Right, Rulo i Saro.

El dissabte 23 d’agost es recuperaran concerts que l’any passat van haver de ser suspesos per culpa de la pluja. Per això, actuaran els Flying Frogs, el grup de hardcore i punk melòdic de Torelló (nascut l’estiu de 2011) que el juliol de 2013 va editar el seu segon àlbum Come fly with us. Tot seguit,  el grup Raska de Sant Esteve de Palautordera amb pinzellades d’ska, reggae, rumba… i ritmes totalment festius i de reivindicació social. I finalment Hits oferirà versions de rock i tancarà l’escenari el dj Oriol Almaida amb house-electro. A l’escenari alternatiu hi haurà els dj’s Molina, Pepe, Aker, DK Brothers i Treze.

L’últim dia serà el diumenge 24 d’agost amb una festa de cloenda.

Aquí us deixem alguns vídeos de les formacions que actuaran perquè veieu el seu estil:

Bonobos:

AlQuadrat:

Flying frogs:

Raska:

Ressaka Ska:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments