Inici Actualitat Alegria i batucada en el Carnaval d’estiu de Festa Major

Alegria i batucada en el Carnaval d’estiu de Festa Major

0
COMPARTIR

Es tracta d’una de les activitats, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell, que més seguiment té. Aquest dimecres a la nit la 3a edició del Carnaval d’estiu va omplir de jovent els carrers del centre del poble. La cercavila que va iniciar-se al voltant de quarts d’11 de la nit va comptar amb l’animació de Batek Batucada.

Els participants amb moltes ganes de gresca i beure, però també respectant l’entorn i el patrimoni van acabar la festa al Segon Pujoló, on començaven les nits joves amb un Guateke. Pel que fa a les disfresses, millor que opineu els lectors, tot i que qualsevol excusa era suficient per participar en el Carnaval.

A continuació, podeu veure una galeria de fotografies d’alguns participants en el Carnaval.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments