Inici Actualitat Roben l’estelada que onejava al Castell d’en Boix de Taradell

Roben l’estelada que onejava al Castell d’en Boix de Taradell

1
COMPARTIR
Foto:
Foto:
Foto: Laia Zhi Riera

El Castell d’en Boix de Taradell s’ha despertat aquest diumenge al matí sense l’estelada que la secció jove de l’Assemblea Nacional Catalana Taradell havia hissat el 9 de setembre de 2012. Tal i com es veu a la fotografia presa, el pal que feia onejar la bandera ha estat serrat en la seva meitat per aconseguir robar l’estelada.

L’Assemblea Taradell ja ha anunciat la intenció de tornar a fer onejar una nova estelada en un dels punts més emblemàtics del municipi.

Aquesta bretolada és la primera vegada que succeeix a Taradell, tot i que a d’altres municipis de la comarca i de Catalunya sí que s’havia produït. Per exemple, a Balenyà o Roda de Ter.

Per cert, a Taradell també hi ha estelades al balcó de l’Ajuntament, al monument de la Plaça de Santa Llúcia, a les rotondes d’entrada al poble, al camp de futbol, al monument al Caçador i a molts balcons d’habitatges. Per tant, tenen feina si volen!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep
Josep
27 gener 2014 0:42

Això deu formar part del plan d’en Mariano. I aprofitant el 75é aniversari de l’Ocupació franquista de Barcelona, i el desembarcament del PP per celebrar-ho, ha començat la Campaña de Cataluña, i els desbocats militants provinents de les españes, s’han dedicat a capturar trofeus.