Inici Actualitat L’estelada ja penja del balcó de l’Ajuntament

L’estelada ja penja del balcó de l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Al balcó de l’Ajuntament de Taradell ja oneja l’estelada. Aquest dilluns a la tarda una bona colla de taradellencs no es van voler perdre el moment en què es penjava l’estelada al màstil que hi ha al balcó de la façana principal, just al costat de la senyera catalana. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va ser l’encarregat d’hissar l’estelada, acompanyat pel portaveu d’ERC, Jordi Freixas, i la de SI, Concepció Baucells.

També hi eren presents representants de l’Assemblea Nacional Catalana de Taradell i també del col·lectiu jove de l’ANC. Maria Godayol de l’ANC va llegir un manifest i durant l’acte també es va cantar Els Segadors.

Recordem que en el ple de dijous 6 de setembre CiU, ERC i SI van aprovar penjar l’estelada al balcó i deixar-li de forma permanent fins que s’assoleixi la independència de Catalunya. La penjada de l’estelada va comptar també amb la presència dels gegants i geganters del municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments