Inici Actualitat L’estelada ja oneja al Castell d’en Boix

L’estelada ja oneja al Castell d’en Boix

0
COMPARTIR
Foto: twitter de Lluís Pujadas

La secció  jove de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va hissar l’estelada al Castell d’en Boix aquest diumenge a la tarda. En una caminada que va sortir del monument al gos a l’urbanització de Goitallops a les 6 de la tarda, els joves taradellencs, acompanyats d’una bona colla de veïns, van substituir la senyera que feia pocs dies s’havia hissat al Castell.

Aquest dilluns serà el torn per l’Ajuntament de Taradell que a 2/4 de 6 de la tarda hissarà l’estelada al balcó de forma permanent, tal i com es va aprovar en el ple del passat dijous 6 de setembre. D’altra banda, dimarts una gran quantitat de taradellencs participaran en la manifestació de Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya. Deu autocars sortiran a partir de les 2 del migdia de Taradell. Per aquest motiu, alguns taradellencs han preparat una estelada gegant que passejaran pels carrers de Barcelona. L’estelada fa 12 metres de llargada per 6 d’amplada.

Precisament, l’ANC de Taradell informa que tots els menors de Taradell que vagin en autocar, acompanyats o no, han de portar una autorització signada pels pares/mares o tutors/es on es doni consentiment per fer el viatge d’anada i tornada. L’autorització només fa referència al viatge en autocar, i en cap cas l’Assemblea ni cap dels seus integrants o col·laboradors es fa responsable dels menors un cop hagin baixat de l’autocar.

Podeu baixar-vos el formulari de l’autorització des d’aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments