Inici Actualitat L’estelada ja llueix a les rotondes d’entrada a Taradell

L’estelada ja llueix a les rotondes d’entrada a Taradell

0
COMPARTIR

La secció de Taradell de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va penjar aquest dimarts al vespre l’estelada a totes les rotondes del municipi de Taradell. Així ja llueixen a les principals entrades del municipi. No només n’hi ha les rotondes del polígon El Vivet, de l’Atlàntida i de l’entrada per la carretera de Mont-rodon a l’alçada del garatge d’autocars Prat, sinó també a la rotonda d’entrada al barri de Mont-rodon. S’han penjat aprofitant els fanals.

D’aquesta manera, l’estelada ja llueix als principals punts del poble. N’hi ha a la façana de l’Ajuntament, a la plaça Santa Llúcia i al castell d’en Boix. Una mostra més del sentiment nacionalista que es respira a Taradell. Recordem que fa menys d’un any des de Taradell.com es va fer un recompte d’estelades als balcons i façanes del municipi. En aquell moment en vam comptabilitzar 219, tot i que ara mateix si es tornés a comptar el número seria molt superior. Podeu recuperar aquí l’article.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments