Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia de Taradell arriba diumenge a la 37a...

La Fira de Santa Llúcia de Taradell arriba diumenge a la 37a edició

0
COMPARTIR

La plaça Sana Llúcia i la plaça del Gili acolliran aquest diumenge una nova edició de la popular Fira de Santa Llúcia de Taradell. Durant tot el dia a partir de les 10 del matí hi haurà diverses parades amb productes alimentaris i de Nadal i d’entitats del poble.

Durant tot el dia es podrà visitar la capella Santa Llúcia, on a quarts d’11 s’hi farà una missa cantada pel Cor parroquial i música de flauta. A la sortida s’oferirà coca amb llonganissa i vi bo per a tothom.

A partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, el patge reial recollirà les cartes a la plaça Santa Llúcia, en un acte organitzat per l’Agrupació de Botiguers de Taradell. A les 6 hi haurà un berenar popular amb torrades, all i botifarra. I durant tot el dia hi haurà una recollida solidària de joguines, aliments i roba a càrrec de Càritas Parroquial de Taradell. També es faran passejades amb poni.

Podeu veure l’article dedicat a la capella Santa Llúcia publicat a la web el desembre de 2008.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments