Inici Actualitat El CP Taradell encadena la segona derrota consecutiva a la pista de...

El CP Taradell encadena la segona derrota consecutiva a la pista de l’Espanyol (7-3)

0
COMPARTIR

Derrota contundent del Club Patí Taradell en el darrer partit de la primera volta a l’Ok Lliga Plata sud. Els taradellencs han perdut a la pista de l’Espanyol per un contudent 7 a 3 i encadenen dues derrotes consecutives, que compliquen la seva lluita pel liderat.

Els locals sempre han anat per davant en el marcador. Després d’uns minuts de tanteig, als 12 minuts ha arribat l’1 a 0. Dos minuts més tard, el 2 a 0. Però quatre minuts més tard a 9 pel descans Jacint Molera ha escurçat diferències amb el 2 a 1. Però l’alegria ha estat molt curta, ja que just després els locals han fet el 3 a 1. Just abans del descans, però, Pol Gallifa ha fet el 3 a 2 i ha donat esperances al conjunt taradellenc.

Als cinc minuts de la represa, però, l’Espanyol ha fet el 4 a 2. I a l’equador del segon temps, el 5 a 2. Jacint Molera ha tornat a marcar per posar el 5 a 3 i el Taradell ha arriscat per buscar més gols. Però l’Espanyol ha sentenciat ràpidament. Una targeta blava ha propiciat el 6 a 3. I poc després ha arribat el 7a 3 definitiu.

Amb aquesta derrota els taradellencs es queden amb 21 punts i cauen fins a la quarta posició, a deu del líder l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments