Inici Actualitat Es cremen 20 bales de palla a la casa de pagès d’El...

Es cremen 20 bales de palla a la casa de pagès d’El Bou

1
COMPARTIR
Foto: Joan Puig
Foto: Joan Puig

La ràpida intervenció de tots els agents implicats va fet que ràpidament es pogués controlar l’incendi, i que només afectés a les reserves de palla. També es van dispersar les bales de palla per facilitar les tasques d’extinció. Tot i això, la zona s’ha de ruixar amb aigua diverses hores per evitar que el foc revifi entre la palla.Per segona vegada aquesta setmana, ha saltat l’alarma a Taradell. En aquest cas, per un nou incendi que ha cremat una vintena de bales de palla de la casa de pagès El Bou. Voluntaris de Protecció Civil de Taradell i ADF, els municipals, Mossos d’Esquadra i tres dotacions dels Bombers han hagut d’actuar, quan a quarts de 9 del vespre d’aquest diumenge es va tenir constància del foc.

Es dóna la casualitat que en quatre dies a Taradell s’han registrat dos incendis. Dimecres a la nit el foc va cremar 2.500 metres quadrats de bosc a la Serra i, tot i que no se sap la causa, s’especulava que fos provocat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
lluisdetaradell
17 octubre 2011 12:45

A mi em fa molta pudor de piròman tot plegat. Esperem que no es confirmi o que si hi ha piròman, l'enxampin aviat 🙁