Inici Actualitat Taradell donarà més de 3.000 euros a La Marató de TV3 del...

Taradell donarà més de 3.000 euros a La Marató de TV3 del 2023

0
COMPARTIR

Diumenge a la tarda, en el marc d’una gala de màgia dins els actes de la Festa Major d’hivern de Taradell, es va fer públic el total de diners que diverses entitats taradellenques han recaptat per la Marató de TV3. En total són 3344 euros que es faran arribar als organitzadors de La Marató que aquest 2023 es dedicava a la salut sexual i reproductiva.

Les entitats que han organitzat actes i activitats per recollir diners per la Marató de TV3 han estat Tastet de Gospel, Som Dones, Centre Excursionista Taradell, UD Taradell, AFA de Les Pinediques, AFA de l’INS Taradell, Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, Coral Arpa, Luthier, AFA de La Xarranca i Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments