Inici Actualitat La UD Taradell guanya a Roda i tanca la primera volta de...

La UD Taradell guanya a Roda i tanca la primera volta de lliga com a líder (0-3)

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha tancat la primera volta de la lliga a Tercera Catalana amb una victòria sòlida al camp del Roda, que fa que lideri la classificació de forma solitària. Els taradellencs han guanyat 0 a 3.

La victòria s’ha consolidat a la segona meitat, que és quan han arribat els gols. Durant els primers 45 minuts hi ha hagut molt de respecte entre els dos equips i poca profunditat, amb un joc força lent. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

Només començar el segon temps, Abel Mas que havia entrat de refresc a la mitja part, ha posat el 0 a 1 al marcador. El gol ha donat confiança al conjunt taradellenc, que ha sabut ser pacient i esperar la seva oportunitat per sentenciar. Al minut 73 Erik, que també havia entrat de refresc feia uns minuts, ha fet el 0 a 2. I cinc minuts després ha arribat un penal a favor dels taradellencs, que Abel Mas ha transformat en el 0 a 3 definitiu.

El triomf situa el Taradell com a líder en solitari amb 29 punts en 15 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments