Inici Actualitat La Policia Nacional va desmantellar durant el juliol a Taradell una plantació...

La Policia Nacional va desmantellar durant el juliol a Taradell una plantació de marihuana amb 1.500 plantes

0
COMPARTIR
Foto: Policia Nacional

La presència d’agents de la Policia Nacional en una nau de Taradell al mes de juliol formava part d’una operació per desmantellar una plantació de marihuana. Segons ha informat avui, la Policia Nacional va incautar un total de 1.496 plantes de marihuana que hi havia a l’interior d’una nau on hi havia una plantació indoor amb producció contínua. En l’operatiu policial, que es va fer en dues fases, es van detenir tres persones en dos fases diferents.

La primera fase va fer-se el 7 de juliol amb l’entrada i registre de la nau i al domicili annex i es van detenir dues persones. Hi van trobar dues plantacions diferenciades en creixement, cosa que faria que els investigats hi tindrien una producció contínua maximitzant el benefici obtingut. S’hi van trobar un total de 1.496 plantes de marihuana i diversos estris per al cultiu i anotacions relacionades amb els cicles dels cultius. El valor de mercat de les plantes és de 357.000 euros.

La segona fase es va fer el 27 de juliol, on es va procedir a una tercera detenció d’una persona que treballava com a instal·ladora i responsable de mantenir la plantació en perfectes condicions. Als tres detinguts se’ls atribueix també un frau elèctric de 215.000 euros, ja que la plantació estava connectada il·legalment a la corrent elèctrica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments