Inici Actualitat Obert el període per votar el projecte on destinar 30.000 euros dels...

Obert el període per votar el projecte on destinar 30.000 euros dels pressupostos participatius 2023-2024

0
COMPARTIR

Fins al 29 de febrer hi ha temps per poder votar algun dels  17 projectes validats per destinar-hi 30.000 euros del pressupost 2023-2024. Es tracta del procés corresponent als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Taradell perquè siguin els taradellencs qui puguin decidir en quin projecte o iniciativa invertir aquests diners.

Un cop estudiats i validades les propostes que es van presentar, ara qualsevol taradellenc i taradellenca pot escollir el projecte que vol que guanyi. Ho poden fer els majors de 16 anys de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament de Taradell o a través de la plataforma telemàtica taradell.cat/participa (cal registrar-se prèviament). També s’habilitaran punts de votació presencial el diumenge 11 de febrer a Can Costa de 18 a 19.30h i el dimecres 14 de febrer al mercat setmana de 10 a 12.00 h. Al mateix temps es pot votar presencialment a les oficines de l’Ajuntament cada dia (de dilluns a divendres) de 9 a 14.00 h.

En total hi ha 17 projectes finalistes que es poden consultar a taradell.cat/participa. Són els següents:

 • Instal·lar noves finestres a l’Escola El Gurri de Mont-rodon.
 • Instal·lar un sostre per cobrir les pistes de pàdel.
 • Instal·lar un pump track (circuit per a bicis, skates, patins…).
 • Fer un tractament antilliscant a la piscina de l’EAS Taradell.
 • Restaurar i exposar dels gegants vells de Taradell.
 • Equipar el jardí i millorar l’exterior de Can Granada.
 • Elevar passos de vianants.
 • Fer un hort ecològic comunitari.
 • Millorar el parc infantil de la Plaça del Sol.
 • Instal·lar un joc boti-boti.
 • Instal·lar pèrgoles en parcs infantils per fer ombra.
 • Millorar el parc infantil de davant de l’escola infantil de Les Pinediques.
 • Millorar el parc infantil dels jardins de Can Costa.
 • Instal·lar un circuit de salut dissenyat per l’alumnat de Batxillerat de l’Institut de Taradell.
 • Millorar la vorera del Carrer de la Font.
 • Instal·lar un parc infantil de tirolines i tobogans al Bosc del Pujoló.
 • Instal·lar un parc infantil davant de l’Escola d’Arts L’ARPA.

Fins ara, s’han fet dos processos anteriors en la mateixa línia. La primera iniciativa que es va fer amb una primera partida de 25.000 euros de pressupostos participatius del 2021 es va destinar a projectes de joventut, que van servir per executar diversos projectes que consistien en una xarxa de voleibol al costat del pavelló, col·locar més papereres o instal·lar taules de pícnic i una font al Pujoló. La segona iniciativa en els pressupostos participatius del 2023 es va destinar a ampliar la vorera superior de la Ronda Vilademany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments