Inici Actualitat S’executaran 6 projectes per a joves amb els 25.000 euros previstos en...

S’executaran 6 projectes per a joves amb els 25.000 euros previstos en els pressupostos participatius de joventut 2021

0
COMPARTIR

Fins a un total de sis projectes podran ser executats a través dels pressupospostos participatius en joventut de l’any 2021, que va preveure l’Ajuntament de Taradell. Després de la fase de votació oberta als joves d’entre 12 i 35 anys, hi ha hagut sis projectes que han estat els més votats i que globalment no sobrepassen la partida prevista per invertir. És a dir, en total no superen els 25.000 euros de xifra que es va fixar per poder executar projectes i propostes que els joves de Taradell consideraven prioritaris i que van poder votar entre 16 propostes (se n’havien presentat 33) que després de les diferents fases de participació van ser les finalistes per poder votar.

La proposta més votada ha estat la col·locació d’una xarxa de voleibol a l’aire lliure (cost aproximat de 1.000 euros), que s’instal·larà a la pista de sorra que hi ha al costat del pavelló. La segona més votada ha estat col·locar més papereres arreu del municipi (cost aproximat d’uns 600 euros). L’han seguit propostes com instal·lar alguna taula de pícnic en alguns llocs adients o espais del municipi (cost aproximat de 2.000 €), instal·lar una font al Bosc del Pujoló (cost aproximat de 2.000 €), instal·lar una màquina dispensadora de preservatius (cost aproximat de 5.000 €) i col·locar xarxes a la pista de sorra del davant del pavelló (cost aproximat de 4.000 €).

Aquests sis projectes no superen els 25.000 euros. L’Ajuntament no descarta invertir en fer un circuit de pumptrack per a bicis o instal·lar un skatepark, en cas que hi ha prou romanent o es trobin vies de subvencions.

El període de votació es va fer del 18 de gener al 15 de febrer del 2022 a través de la la Plataforma TARADELL PARTICIPA per als joves d’entre 14 i 35 anys empadronats al municipi, i també en espais presencials per als joves de 12 i 13.

En total, la participació ha superat el 6% del cens, que era d’entre 1.200 i 1.500 joves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments