Inici Actualitat La proposta més votada per destinar 25.000 euros dels pressupostos participatius 2023...

La proposta més votada per destinar 25.000 euros dels pressupostos participatius 2023 és ampliar la vorera superior de la Ronda Vilademany

0
COMPARTIR

Un cop finalitzat el procés de votació per escollir alguns dels projectes validats per destinar 25.000 dels pressupostos participatius 2022, la proposta més votada ha estat ampliar la vorera superior de la Ronda Vilademany.

A la votació hi ha participat un centenar de taradellencs i taradellenques, segons l’Ajuntament de Taradell. El projecte d’ampliació d’aquesta vorera ja tenia un pressupost d’uns 25.000 euros. Per tant, serà l’únic projecte que es portarà a terme amb aquesta partida reservada per a la iniciativa dels pressupostos participatius. Segons l’Ajuntament de Taradell, la seva execució es farà el més aviat possible.

La segona proposta més votada ha estat arranjar la pista de la Plaça del Sol, fer un circuit permanent d’orientació, posar un plafó panoràmic al Castell i crear un espai ver al barri del Vapor.

En total hi ha 19 projectes finalistes. Els resultats es poden consultar a taradell.cat/participa. L’Ajuntament no descarta que algun dels projectes es pugui acabar realitzant al marge d’aquesta partida.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments