Inici Actualitat La Sabateria Imma Sala tanca les seves portes aquest hivern

La Sabateria Imma Sala tanca les seves portes aquest hivern

0
COMPARTIR

Després de sis anys oferint les millors sabates a tots els taradellencs, la Sabateria Imma Sala tancarà les seves portes aquest hivern. Diversos motius han fet prendre aquesta decisió a la propietària de l’única sabateria que hi havia a Taradell.

L’establiment encara estarà obert al llarg d’aquest any 2009 amb l’objectiu de liquidar el màxim de gènere possible abans del tancament, fins i tot el de la nova temporada d’hivern que ja estava adquirit. A la botiga s’hi podran comprar sabates amb descomptes del 30%, 40% i 50%.

Des de Taradell Bloc li desitgem molta sort a l’Imma en aquesta nova etapa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments