Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Taradell segueix amb bona salut amb la...

L’Aplec de la Sardana de Taradell segueix amb bona salut amb la celebració de l’edició número 78

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló de Taradell va viure aquest diumenge a la tarda un ambient plenament sardanístic amb la celebració del 78è Aplec de la Sardana, que va organitzar l’Agrupació Sardanista Taradell. Un dia assolellat i amb temperatura suau que va acompanyar a les desenes d’assistents.

Les cobles Genisenca i Lluïsos de Taradell, i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona van ser les protagonistes i les que van interpretar les sardanes que es van poder baller al popular bosc taradellenc. Com és tradició, no hi va faltar la virola de les flors. La pubilla de Taradell Dària Serrarols va ser l’encarregada de llegir el manifest amb motiu del Dia Universal de la Sardana, que es commemorarà oficialment aquest dimarst 18 de juny.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments