Inici Actualitat La revetlla de Sant Joan se celebra a Taradell amb diversitat d’actes

La revetlla de Sant Joan se celebra a Taradell amb diversitat d’actes

0
COMPARTIR

Taradell viurà una àmplia varietat d’actes al voltant de la revetlla de Sant Joan. Música, rebuda de la flama i foguera seran actes presents en diferents punts del municipi aquests dies.

Dijous hi haurà la prerevetlla, que en els últims anys programa l’Ajuntament de Taradell. Serà l’excusa per a l’encesa de llums als jardins de Can Costa. A 2/4 de 10 de la nit es farà l’acte que comptarà amb un brindis amb cava per a tothom i l’actuació del grup de versions Due Music. Abans a les 9 s’haurà fet la presentació del mural guanyador de la 3a edició del Concurs d’Art Mural de Taradell.

Diumenge 23 de juny a les 7 de la tarda als Jardins de Can Costa es farà la rebuda institucional de la Flama del Canigó, que arribarà des de la Catalunya Nord, per fer l’encesa de la foguera de Sant Joan. Mentrestant, a les 9 del vespre l’Associació de veïns de La Roca organitza la Revetlla de Sant Joan. A la pista Joan Segarra, on hi ha l’Alzinar de la Roca, hi haurà sopar popular a base d’entrepà de botifarra o formatge i refresc. Els tiquets es poden comprar anticipadament a la Pizzeria Ciao Ciao, Forn Riera, Forn Sant Sebastià, Can Vilaró i Bar de Can Costa al preu de 6 euros. A les 10 de la nit començarà el concert de versions de Boys Damm obert a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments