Inici Actualitat La UD Taradell segueix en un moment dolç i guanya al camp...

La UD Taradell segueix en un moment dolç i guanya al camp de La Garriga (1-2)

0
COMPARTIR

Victòria molt important del Tercera Catalana de la UD Taradell al difícil camp de La Garriga. Els taradellencs han sabut aguantar i defensar bé per endur-se el partit per 1 a 2 i consolidar el seu liderat, davant d’un dels rivals de la part alta de la classificació.

La victòria s’ha consolidat en l’aspecte defensiu i és que el Taradell sense fer un partit brillant, ha sabut protegir-se bé i esperar el seu moment. Els locals s’han avançat en el marcador al minut 18 en un error defensiu taradellenc. Però el Taradell ha seguit insistint i apretant i abans del descans Oriol Vila ha fet l’empat 1, marcador amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

A la represa ha continuat la igualtat. El Taradell ha sabut defensar-se bé i esperar la seva oportunitat. I ha arribat al minut 71 quan Oriol Vila ha aconseguit el segon gol taradellenc. El Taradell ha sabut conservar el resultat i no concedir cap més gol, un dels apartats, el defensiu, que millor està consolidant aquesta temporada.

Els tres punts consoliden la UD Taradell com a líder en solitari després de 18 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments