Inici Actualitat Divendres comença el 39è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

Divendres comença el 39è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquest divendres la 39a edició del Cicle de Projeccions del Centre Excursionista Taradell. Com és habitual hi haurà quatre session els dies 10, 17, 24 i 31 de maig a 2/4 de 9 del vespre. 

L’estrena d’aquest divendres comptarà amb una sessió destacada centrada en l’ascensió de Sergi Mingote al K2, on va perdre la vida el 16 de gener de 2021. Albert Barceló presentarà un documental que narra la darrera expedició del seu company quan intentava fer l’ascensió al mític K2 hivernal.

La segona projecció tindrà lloc el 17 de maig amb el títol ‘Islàndia: Gel, aigua i foc’ a càrrec de Josep Maria Parareda i Maria Rosa Aregall. La tercera sessió es farà el 23 de maig amb la presència de Núria Picas, atleta de curses de muntanya, que presentarà el documenta ‘Ara o mai’.

La quarta i última projecció, el 31 de maig, es titula ‘La Puna màgica: bickepacking a la ruta dels sis mil’, a càrrec de Sònia Colomo i Eloi Miquel, on narren la seva aventura en bicicleta per tot el continent americà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments