Inici Actualitat Taradell torna a visualitzar la necessitat d’eradicar la violència de gènere amb...

Taradell torna a visualitzar la necessitat d’eradicar la violència de gènere amb actes al voltant del 25N

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que es commemora aquest dissabte 25 de novembre, Taradell tornarà a organitzar diferents actes de la mà de l’Associació Som Dones. Així dissabte a les 7 de la tarda a l’entrada del Centre cultural Costa i Font es farà un acte en memòria de les dones assassinades el 2023. Es llegirà el manifest d’enguany i es farà un petit homenatge amb l’encesa d’una llàntia per a cada una de les dones assassinades des de l’1 de gener al 25 de novembre. Està previst que hi hagi un llaç lila sota l’alsina del petit parterre.

Mentrestant el diumenge a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala Lluïsos hi tindrà lloc un Cinefòrum amb la projecció del film ‘Solo mía’ de Javier Balaguer, i el posterior debat.

Finalment, el dimecres 29 de novembre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font s’hi farà la xerrada ‘La bici de la Lola’ al voltant del llibre il·lustrat d’Alba Barbé i Laia Pibernat. HI participarà una de les autores, Alba Barbé, i es debatrà sobre la comunicació de les violències sexuals a la infància.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments