Inici Actualitat El Fes T-ART omple el Taradell Jove de propostes artístiques dels joves

El Fes T-ART omple el Taradell Jove de propostes artístiques dels joves

0
COMPARTIR

Dissabte al matí a Can Granada, o més ben dit a la nova seu del Taradell Jove, s’hi va portar a terme la primera edició del ‘Fes T-ART mostra d’art jove de Taradell’. L’espai del Taradell Jove es podia visitar per contemplar les propostes artístiques d’aquesta primera edició de la mostra, en la qual han participat 20 joves taradellencs. En total han presentat 42 propostes artístiques que passen des del dibuix, a la pintura, fotografia i escultura. Fins i tot, amb algun còmic. Durant tot el matí es podien contemplar als diferents espais del Taradell Jove.

Al mateix temps, als jardins de Can Granada hi va haver parades d’artesans i de joves creadors. També es va poder veure exhibicions d’Urban Sketching amb Ari Lozano, Aina Argemí i Aina Alcubierre. I es va fer una performance en directe de música i pintura abstracta amb Marta Plana i Dia Sañé, i la lectura de poesia amb Nil Cassany, lectura d’un fragment de relat amb Júlia Santamaria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments