Inici Actualitat Taradell visibilitza, un any més, el 8M Dia internacional de les...

Taradell visibilitza, un any més, el 8M Dia internacional de les Dones

0
COMPARTIR

Taradell se suma a la commemoració del 8M, Dia internacional de  les Dones, amb diverses accions i activitats durant aquest inici de març de 2024. La voluntat és reivindicar la igualtat afectiva i els drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i  privada.  

Les activitats programades van des d’exposicions, xerrades,
tallers, caminades, o representacions teatrals i estan organitzades per l’Associació Som Dones Taradell i l’Ajuntament de Taradell.

Aquest dilluns 4 de març s’inaugura a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font l’exposició ‘Dones esportistes’, que es podrà veure fins al 22 de març. El dimarts 5 de març a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi tindrà lloc la xerrada ‘La prevenció de les relacions abusives’ a càrrec de la Fundació Vicky Bernat. Començarà a les 6 de la tarda i està organitzada per Som Dones.

El dimecres 6 de març també a la Biblioteca i a les 7 de la tarda hi haurà la xerrada-projecció ‘Les dones mouen muntanyes’ a càrrec de l’alpinistes Piti Capella. El dijous 7 de març a 2/4 de 8 del vespre al vestíbul de Can Costa Centre Cultural s’inaugurarà l’exposició ‘Fils d’història. Les dones del tèxtil a Taradell’. Es podrà veure fins al 24 de març, en una activitat que compta amb l’organització de l’Ajuntament de Taradell, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Som Dones, l’Arxiu fotogràfic de Taradell i el Grup de recerca local de Taradell.

El divendres 8 de març es proposa participar en la caminada lila per anar a la manifestació conjunta de Vic. A les 5 de la tarda se sortirà des de la Plaça de les Eres de Taradell. Mentrestant, el dissabte 9 de març a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala Lluïsos de Can Costa Centre Cultural hi haurà cine fòrum amb la pel·lícula ‘Una joven prometedora’, organitzat per Som Dones.

El dilluns 11 de març a l’espai de Taradell Jove (Carrer Ramon Pou, 60) s’hi farà un taller amb ‘Collage creatiu’ sota el nom ‘Visibilitzem les dones’. Tindrà lloc entre 2/4 de 6 i 2/4 de 8 de la tarda. Les inscripcions es poden fer abans del 7 de març al 600 347 165 (whatsapp). És una activitat oberta a tothom que organitza Taradell Jove.

El dijous 14 de març a les 11 a Can Costa Centre Cultural l’alumna de les escoles de Taradell portarà a terme l’activitat ‘Kamishibai, contes per la igualtat’ a càrrec de NS Danza. Finalment, destacar que durant tot el mes de març a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font s’hi podrà trobar una mostra de llibres sota el nom ‘Les dones protagonistes’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments