Inici Opinió Fora la intolerància del poble!

Fora la intolerància del poble!

0
COMPARTIR

Som Dones denunciem la desaparició d’una pancarta que vam penjar a la rotonda de la T de l’entrada del poble amb missatges feministes. Aquest acte vandàlic no només representa un atac a la nostra llibertat d’expressió, sinó que també evidencia la intolerància que encara existeix cap al feminisme entre algunes persones de la nostra comunitat.

L’objectiu de la pancarta és promoure la reflexió i el diàleg sobre la importància de la lluita per la igualtat de gènere. Tot i això, va ser despenjada sense autorització, cosa que constitueix un acte de censura i un atac a la llibertat d’expressió.

Aquest tipus d’accions no ens intimiden ni ens aturaran. Continuarem alçant les nostres veus i lluitant per una societat més justa i igualitària per a totes les persones.

Condemnem enèrgicament aquest acte d’intolerància i fem una crida a la comunitat a reflexionar sobre la importància del respecte a la diversitat d’opinions i la llibertat d’expressió.

Des de Som Dones volem recordar que la intolerància envers el feminisme és un símbol de resistència al canvi i manca de respecte envers les dones. El feminisme no és una ideologia radical, sinó una justa recerca d’equitat. Rebutjar el feminisme no només perjudica les dones, sinó tota la societat, limitant el potencial humà i perpetuant la desigualtat. És crucial rebutjar la intolerància i donar suport al feminisme com un pas cap a un futur més equitatiu i just per a tothom. La lluita per la igualtat de gènere continua, però cada pas ens apropa més a un món on tots siguin valorats de la mateixa manera.

Exigim a les autoritats que investiguin aquest fet i que prenguin les mesures necessàries per garantir que no es repeteixi.

El mes de març han estat assassinades a Espanya:

  • 6 de març. Milagros Izquierdo Casado de 81 anys. Suances (Cantabria)
  • 13 de març. Núria López de 48 anys. Tarragona.  
  • 15 de març. Nom i cognoms desconeguts de 85 anys. Barcelona. 
  • 17 de març. Nena de 2 anys, assassinada pel seu pare. Alboloduy (Almeria) 
  • 17 de març. Nena de 4 anys, assassinada pel seu pare. Alboloduy (Almeria) 
  • 17 de març. Purificación, cognoms desconeguts de 59 anys. Vélez-Málaga.
  • 17 de març. Gracia C.  de 49 anys. Pizarra (Màlaga) 
  • 19 de març. Andrea Yturry Alave de 25 años. Palmeira (A Corunya)

Les recordem, les visibilitzem.

Associació Som Dones Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments