Inici Cartes dels lectors Petició sobre les peces arqueològiques de l’Ajuntament

Petició sobre les peces arqueològiques de l’Ajuntament

0
COMPARTIR
Ceràmiques de l'Ajuntament

Bona tarda, sóc en Lluc Santa Coloma Vila. Estic cursant la doble titulació d’Història i Arqueologia i estic fent el treball de Final de Grau sobre una part de la història de Taradell. 

Estic interessat en les peces arqueològiques de ceràmica que hi ha al vestíbul de l’Ajuntament. Aquestes peces corresponen d’una olla i d’unes diverses peces de ceràmica ibèrica. El primer pas del treball és intentar aconseguir la màxima informació sobre aquestes ceràmiques. Qualsevol informació seria important per poder anar avançant, com per exemple qui les va trobar o a on es van trobar. 

També si algú tingués algun fragment de ceràmica semblant a les exposades, demano si seria possible poder-les veure, fotografiar-les, documentar-les i si s’escau, dibuixar-les (aquestes ceràmiques, com és evident, serien retornades als seus propietaris).

Podeu contactar amb mi al correu electrònic llucsavi@gmail.com 

Moltes gràcies, 

Lluc Santa Coloma Vila

Aparença de la ceràmica ibèrica
Aparença de la ceràmica ibèrica
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments