Inici Cartes dels lectors Falten donants

Falten donants

0
COMPARTIR

Som la Marta i en Joan, pares de l’Arnau, l’Alba, en Marcel i l’Aniol.

El dia 15 de juliol es farà un acapte de sang a Taradell. Se’n fan molt sovint i compten amb la col·laboració altruista i desinteressada de molts taradellencs i taradellenques.

Clica aquí per reservar hora.

Nosaltres, des de la nostra experiència de vida, sentim la indispensable necessitat de recordar-vos que FALTEN DONANTS de sang i també de medul·la òssia. El trasplantament de medul·la és l’única esperança per a moltes persones afectades per diverses patologies greus. La vostra donació pot salvar vides i és un procés relativament senzill; només has de tenir entre 18 i 40 anys, pesar més de 50kg i trobar-te bé de salut.

Personalment estem immensament agraïts de la gran ajuda que van rebre els nostres fills en la seva malaltia que, desgraciadament, va tenir un final molt trist. El seu record ens dona força per demanar la col·laboració de tothom i així donar l’oportunitat a molts malalts de trobar un camí, una llum, una esperança.

i el nostre missatge et ressona… FES-TE DONANT! Ser donant és donar VIDA. Fes-ho per aquells que ho necessiten. De ben segur que tres àngels somriuran amb el teu gest…

FES-HO PER TU, FES-HO PER ELLS!

Marta Roca i Joan Ricart

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments