Inici Actualitat Aquest diumenge arriba el Carnaval infantil a Taradell

Aquest diumenge arriba el Carnaval infantil a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell inicia la moguda carnavalesca aquest diumenge. Ho farà, com és habitual, amb el Carnaval infantil que tindrà lloc diumenge a la tarda. Ràdio Taradell i l’Ajuntament de Taradell tornen a organitzar el carnaval per als més petits.

La concentració de disfresses serà a La Plaça a 2/4 de 5 i, a partir d’aquí, hi haurà el pregó del Reietó o Reietona Carnestoltes i una cercavila que portarà els nens i nenes fins a Can Costa. Com és habitual, allà hi tindrà lloc la gresca amb un concert de Landry, que ja va venir l’any passat, i berenar per a tots els participants.

El Carnaval de Taradell arribarà el dissabte 17 de febrer a la tarda, sota l’organització de Ràdio Taradell. Les inscripcions estan obertes des de fa uns dies per a les carrosses i comparses.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments