Inici Actualitat Taradell Jove el nou espai per al jovent ja és una realitat...

Taradell Jove el nou espai per al jovent ja és una realitat a Can Granada

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

L’antiga casa d’estiueig de Can Granada ja és la nova seu de l’equipament juvenil Taradell Jove. El passat 23 d’abril es va fer l’obertura oficial d’aquest espai que ofereix serveis i recursos als i a les joves del municipi.

L’horari d’obertura és els matins de dimarts i dimecres de 9 del matí a 1 del migdia, i les tardes dels dilluns, dimarts i dijous de 4 a 8. Els dimecres a la tarda la dinamitzadora juvenil realitzarà actuacions a medi obert amb la finalitat de donar a conèixer l’equipament entre els nois i les noies que es troben a l’espai públic i fer difusió de les activitats.

Aquest nou equipament juvenil està pensat per joves entre 12 i 29 anys. Al nou equipament de Can Granada s’hi ha habilitat l’espai per a oferir servei d’orientació acadèmica i orientació laboral, propostes d’oci educatiu i de temps lliure, aules d’estudi, un espai per la promoció artística i servei d’assessorament en temes com mobilitat internacional, salut i benestar emocional, habitatge, voluntariat per joves. També hi ha una sala per a entitats.

Taradell Jove, a més, disposa d’un espai web i un canal d’instagram per ampliar i donar difusió a informacions @taradelljove.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments