Inici Actualitat Xavier Serra i Isabel Rovira guanyen els concursos de fotos i instagram...

Xavier Serra i Isabel Rovira guanyen els concursos de fotos i instagram del Memorial Lluís Tuneu de la Festa d’en Toca-Sons 2023

0
COMPARTIR

Aquest divendres a la nit es va fer el lliurament de premis de l’edició 2023 del Memorial Lluís Tuneu a les millors fotografies de la Festa d’en Toca-Sons. Xavier Serra es va endur el primer premi en l’apartat de fotografia, per una foto titulada ‘Nova orquestra de trabucs’. El premi a la millor fotografia d’instagram va ser per Isabel Rovira amb una foto titulada ‘A la forca’.

1r premi del Memorial Lluís Tuneu
1r premi del concurs d’instagram

En total es van presentar 21 fotografies al concurs d’enguany, que complia l’onzen edició. En el Memorial Lluís Tuneu, el segon premi va ser per la fotografia ‘L’entrada’ de Jordi Morató i el tercer premi per ‘Petó bandoler’ de Maria Julià. En l’apartat d’instagram el segon premi va ser per ‘Batalla’ també de Maria Julià.

Cal destacar que el cartell de l’edició 2024 de la Festa d’en Toca-sons serà la fotografia guanyadora del concurs d’instagram. Durant aquests dies es pot veure una selecció de fotografies exposades al vestíbul de can Costa.

En l’acte es va destacar que la Festa d’en Toca-Sons 2023 va poder celebrar-se amb normalitat després de la pandèmia i les pluges dels darers anys. I es va anunciar que entren nous integrants a la junta de la Festa d’en Toca-Sons, que va agafar el relleu fa quatre anys: Francesc Casanovas, Marina Allué, Martí Trilla, Jordi Costa, Sílvia Riera i Adrià Ramírez.

2n premi del Memorial Lluís Tuneu
3r premi del Memorial Lluís Tuneu
2n premi del concurs d’instagram
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments