Inici Actualitat Taradell celebra aquest dissabte un dia dedicat a les entitats del poble...

Taradell celebra aquest dissabte un dia dedicat a les entitats del poble i la inauguració de la mostra ‘Fes T-ART’

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural, les entitats de Taradell posaran parades informatives a La Plaça, durant tot aquest dissabte al matí. Així mateix, hi haurà una exposició d’eines del camp, un taller de maquillatge, un de gegantons, jocs, photocall, La Teranyina i una exhibició d’hoquei.

Durant el matí també es farà una activitat de la iniciativa ‘Cultura en Marxa’, que consistirà en elaborar i confeccionar una catifa de Corpus. També està prevsit que 1/4 d’11 hi hagi una xerrada i un debat sobre cooperativisme. Mentrestant, a les 11 del matí es farà la conferència “El relleu generacional a l’associacionisme cultural català” amb David Nacher. I a 3/4 de 12 es farà un taller per aprendre a ballar la Polca d’Ours.

Cal destacar que dissabte també s’inaugura l’exposició ‘Fes T-ART mostra d’art jove de Taradell’. Serà a les 11 del matí a la seu del Taradell Jove (Can Granada), on diversos joves artistes del territori exposen les seves obres de forma conjunta per donar-se a conèixer i visibilitzar la seva tècnica. Durant el matí hi haurà també exhibicions artístiques en directe amb performance de música i pintura abstracta amb Marta Plana i Dia Sañé, poesia amb Nil Cassany, lectura d’un fragment de relat amb Júlia Santamaria i demostració d’Urban Sketching amb Ari Lozano, Aina Argemí i Aina Alcubierre.

Als jardins de Can Granada, hi haurà parades d’artesans fins les dues del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments