Inici Actualitat David López participa aquest cap de setmana a l’Europeu de biketrial amb...

David López participa aquest cap de setmana a l’Europeu de biketrial amb la selecció catalana

0
COMPARTIR

El jove taradellenc David López Sala ha estat convocat amb la Selecció Catalana de biketrial per disputar del 18 al 20 d’agost el Campionat Europeu de bicitrial que es disputa a La Tour-de-Sçay a França. El taradellenc competirà en la categoria Under12 tant a nivell indiviual com en la competició per equips representant Catalunya.

Cal destacar que el taradellenc ja va disputar aquest passat mes de juliol el Mundial de Trial UCI amb la selecció espanyola en categoria poussins, on va aconseguir entrar a la final i acabar en una meritòria dotzena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments