Inici Actualitat Lluís Rovira rep un reconeixement de diverses entitats taradellenques

Lluís Rovira rep un reconeixement de diverses entitats taradellenques

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

Lluís Rovira Masnou, exprofessor del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès durant més de 40 anys, va rebre dissabte un reconeixement en un acte celebrat a Can Costa Centre Cultural. Tint Taradell Teatre va organitzar l’acte que es va acabar convertint en un homenatge a Lluís Rovira, per haver estat vinculat i col·laborar en diverses entitats taradellenques.

Així, ha estat vinculat amb el jurat i la comissió organitzadora del Premi Solstici, Ràdio Taradell, Gottic Teatre o la Unió Deportiva Taradell, entre d’altres.

Durant l’acte hi va haver una interpretació musical a la guitarra d’Àrian Shuli, alumne de l’Escola Municipal de Música, i diverses persones van parlar per elogiar la figura de Lluís Rovira i la seva faceta de professor. Van parlar David Sala, Lluís Preseguer, Francesc Homs i l’alcaldessa Mercè Cabanas.

Se li va entregar una placa commemorativa amb la inscripció “El poble de Taradell a Lluís Rovira i Masnou, mestre i amic”.

L’homenatge es va fer en el marc de l’acte cultural i poètic que Tint Taradell Teatre va fer dins l’Any del Centenari de Vicent Andrés i Estellés on Joan Brussosa va fer una lectura de vuit poemes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments