Inici Actualitat Eloi Creus publica el seu quart poemari ‘Las ausencias se olvidan al...

Eloi Creus publica el seu quart poemari ‘Las ausencias se olvidan al atardecer’

0
COMPARTIR

Després de publicar al 2022 el poemari ‘Afrau’, el taradellenc Eloi Creus publica aquest 2024 el seu quart poemari ‘Las ausencias se olvidan al atardecer’. En aquesta ocasió, en castellà (el segon poemari en aquest idioma).

Segons el propi poeta, ‘Las ausencias se olvidan al atardecera’ és “una indagació en els oblits i les absències que habiten dins de nosaltres i, alhora, un diàleg amb ells, si s’aconsegueix trobar-los en els mites o en els ancestres, o simplement un reconèixer-los per deixar-los anar”. El poemari compta amb 56 pàgines on Creus fa una evocació dels seus records, oblits i absències. Ha estat editat per Editorial Verbum.

Eloi Creus va publicar Afrau, poemari que va ser guardonat el 2022 amb el XXXVI Premi Ciutat de Xàtiva Ibn Hazm de poesia. Anteriorment, també en català havia publicat de ‘Els traços de l’equilibrista’, i en castellà ‘Tiempos de llama en hielo‘.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments