Inici Cartes dels lectors En català

En català

0
COMPARTIR

Tothom parla que el català està tan i tan malament i deixat de la mà de Déu. I jo em pregunto, com pot ser que amb una llengua tan maltractada encara es doni prioritat a concerts i malabars en castellà? I la gran majoria dels joves? Que només escolten cançons en castellà i anglès? I TV3?…

Totes les llengües s’han d’estimar i no s’han d’obviar, però si volem salvar el nostre català, hem de ser més tossuts i valents, com els nostres cantautors i escriptors que en temps de repressió van prioritzar la identitat del seu poble cantant i escrivint sempre en català. Avui, encara per a alguns són el seu mirall.

Els nouvinguts si els ajudéssim a parlar la llengua del nostre país, pel carrer, botigues o estaments oficials, començant amb un BON DIA, ens ho agrairien i es sentirien més acollits.

Però tenim traves per tots cantons. L’Estat ens estima per conveniències. I al Parlament s’hi parla castellà. Ens mereixem un gir amb empenta.

BON DIA!!!!

Marta Molist

Taradell, 24 de gener 2022

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments