Inici Actualitat Lluïda 29a trobada gegantera a Taradell

Lluïda 29a trobada gegantera a Taradell

0
COMPARTIR

El sol i el bon ambient han acompanyat la 29a edició de la Trobada gegantera de Taradell, aquest diumenge al matí. Organitzada per la Colla jove de geganters i grallers de Taradell, l’acte ha comptat amb molt de públic.

Després de la plantada dels gegants participants, cap a les 11 del matí ha començat la cercavila de gegants i grallers pel centre del poble. Un cop arribats a la Plaça 1 d’octubre, allà s’ha fet la presentació de cada colla amb un ball dels seus gegants. Al final, s’ha fet la ballada conjunta.

Hi han participat les colles geganteres d’Hostalets de Balenyà, Sant Pere de Vilamajor, Barri de Santa Anna de Vic, Sant Julià de Vilatorta, d’Argentona, Sant Vicenç de Montalt, Torelló, Tona i Ribes de Freser.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments