Inici Actualitat Taradell tanca el 2023 amb una taxa d’atur que no registra cap...

Taradell tanca el 2023 amb una taxa d’atur que no registra cap baixada ni pujada

0
COMPARTIR

La taxa d’atur a Taradell es va tancar el desembre de 2023 sense cap tipus de modificació. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina segueix sent el mateix que al novembre de 2023. En total hi ha 223 taradellencs i taradellenques sense feina (6,50%). Fa un any, al 2022, es va tancar amb una xifra d’aturats més baixa, 205 persones.

A Osona, en canvi, l’atur s’ha tancat al 2023 amb un augment respecte al mes de novembre. Ara hi ha 90 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7140 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més baixa, 7.082 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments