Inici Actualitat Nevada sorpresa a Taradell amb acumulacions de neu d’entre 6 i 10...

Nevada sorpresa a Taradell amb acumulacions de neu d’entre 6 i 10 centímetres

0
COMPARTIR

Taradell s’ha llevat aquest diumenge 3 de març ben blanc i amb una nevada generosa. Cap a les 7 del matí s’ha posat a nevar i en poca estona s’han arribat a acumular entre 6 i 7 centímetres de neu al centre del poble. Més tard, ens han informat que en llocs més elevats, com la urbanització La Roca l’acumulació de neu ha arribat als 10 centímetres.

Ha estat una gran sorpresa, ja que en molts punts de la comarca d’Osona de més altitud no ha nevat. La neu ha deixat un paisatge ben blanc i a primera hora alguns vehicles circulaven, però amb molta precaució. Més tard, ja s’ha circulat sense problemes, tot i que alguna màquina llevaneu ha fet feines per netejar vials i carrers en les zones més altes del municipi.

Contrastades les dades amb l’observador meteorològic de l’estació de Taradell, Pere Espinet, la nevada ha acumulat uns 6 centímetres al centre de Taradell i com a màxim s’haurien registrat quasi 7 centímetres en altres punts. Tot i que veïns de la urbanització La Roca ens han informat que allà s’ha arribat als 10 centímetres. Les imatges del poble però han estat molt boniques i molta gent ha sortit per immortalitzar el paisatge i jugar amb la neu. La UD Taradell, per exemple, ha suspès els partits de competició que hi havia previstos aquest diumenge al matí al camp de la Roureda.

L’últim registre d’una nevada d’aquestes característiques va ser el 9 de gener de 2021.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments