Inici Actualitat Taradell celebra diumenge la 29a Trobada de gegants

Taradell celebra diumenge la 29a Trobada de gegants

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 24 de setembre tindrà lloc la 29a edició de la Trobada de Gegants de Taradell. La iniciativa començarà a les 9 del matí amb una plantada de les colles participants a la Ronda dels Vilademany.

Està previst que hi participen 7 colles geganteres. A priori hi seran les colles geganteres d’Argentona, Barri de Santa Anna de Vic, Hostalets de Balenyà, Ribes de Freser, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Vilamajor, Sant Vicenç de Montalt, Tona, Torelló i Viladrau.

A les 11 del matí començarà la cercavila pels carrers cèntrics de Taradell, que portaran els gegants fins a la Plaça 1 d’Octubre. Està previst que a les 12 del migdia hi hagi la ballada final. La troabada està organitzada per la Colla jove de geganters i grallers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments