Inici Actualitat La Cooperativa Tarsos organitza dijous una xerrada sobre alimentació sana i sostenibilitat...

La Cooperativa Tarsos organitza dijous una xerrada sobre alimentació sana i sostenibilitat alimentària

0
COMPARTIR

Aquest dijous 6 de juliol a les 8 del vespre la cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS) celebra una xerrada sobre alimentació sana i sostenibilitat alimentària. La conferència anirà a càrrec de Miquel Àngel Ferrà, dietista i nutricionista de l’Equip d’Atenció Primària de Santa Eugènia de Berga.

En la xerrada es parlarà de si una alimentació sostenible i respectuosa amb el medi ambient és compatible amb una alimentació saludable. També es debatrà sobre els aliments que produeixen més emissions de carboni o l’impacte que la nostra alimentació pot generar en el planeta i com amb petites decisions es pot contribuir a ser més respectuosos amb l’entorn.

La xerrada és gratuït i oberta a tothom i es farà a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments