Inici Actualitat Aquest dimarts comença el Taradell Camina que només es farà els dimarts...

Aquest dimarts comença el Taradell Camina que només es farà els dimarts del mes de juny

0
COMPARTIR

El Taradell Camina torna aquest dimarts, però ho fa amb canvis. L’onzena edició (només el 2020 no es va celebrar a causa de la pandèmia) només es portarà a terme durant el mes de juny (habitualment es feia el juny i juliol) i un sol dia: els dimarts. Per tant, es redueix la iniciativa que en el seu inici tenia lloc els dimarts i dijous. Per tant, tindrà lloc el 6, 13, 20 i 27 de juny. I també el 29 de juny que servirà com a cloenda amb un sopar.

La iniciativa ve de la mà de l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració del Centre Excursionista i començarà a les 8 del vespre des de la Plaça de les Eres. L’objectiu és potenciar l’activitat física, com a hàbit d’una vida saludable. Els recorreguts seran d’aproximadament una hora de durada i pels voltants de Taradell.

En cas de pluja, la caminada quedarà anul·lada. No s’ademeten animals domèstics i els menors han d’anar acompanyats. Les inscripcions són gratuïtes i es faran abans de l’inici de la caminada a la mateixa Plaça de les Eres. Per apuntar-se al sopar de tancament cal comprar el tiquet durant les inscripcions o fer-ho a través del mail reserves@taradell.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments