Inici Actualitat Dimarts comencen les obres entre la cruïlla del passeig Domènec Sert i...

Dimarts comencen les obres entre la cruïlla del passeig Domènec Sert i l’Espai 1 d’octubre

0
COMPARTIR

A partir de dimarts 20 de febrer hi haurà obres al tram de carretera que va entre la cruïlla del Passeig Domènec Sert i la carretera de Montrodon fins a l’inici de l’Espai 1 d’Octubre. L’objectiu és remodelar aquest tram per fer-lo més amable per als vianants i que sigui de plataforma única.

En aquesta zona hi ha molta circulació de vehicles que conflueixen procedents de dos sentits de circulació. Així està previst que les voreres siguin més amples per afavorir el pas cap a les zones comercials cèntriques i que els vehicles circulin més a poc a poc i en un sol carril central. També es col·locaran nous adoquins i noves jardineres. També s’adaptarà tota la zona per fer-la totalment accessible per les persones amb mobilitat reduïda i augmentar la seguretat dels vianants.

Les obres duraran uns cinc mesos i es faran en dues fases diferents perquè el trànsit rodat es vegi el menys afectat possible. El cost de les obres és de 300.000 euros que seran finançats a través de subvencions de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) i del Servei Català del Trànsit.

L’actuació forma part d’un projecte més ampli que preveu al llarg d’aquest 2024 millorar l’entrada a l’Espai 1 d’Octubre amb un accés amb escales, i la remodelació de la rampa per fer-la més accessible. També es contemplen altres actuacions en punts com la carretera de Balenyà, la plaça de les Eres o el passeig Sant Genís, i remodelar l’espai de davant de l’Església Sant Genís.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments