Inici Actualitat Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell recullen mitja tona d’aliments...

Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell recullen mitja tona d’aliments i productes d’higiene

0
COMPARTIR

Diverses alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell van recollir un total de 500 quilograms d’aliments i productes d’higiene entre divendres a la tarda i dissabte al matí. L’acció solidària es va realitzar a través de botigues d’alimentació de Taradell.

La iniciativa estava destinada a col·laborar amb el Banc dels Aliments que gestiona Càritas Taradell i formava part del Servei Comunitari, una acció educativa que havien de realitzar en el marc del currículum obligatori de l’ESO. Les noies que han participat en aquesta iniciativa són la Paula, la Carla, l’Alba, la Berta, la Gal·la i la Jana.

Tot el material recollit, aliments de tot tipus, productes d’higiene personal i productes de neteja, el gestionarà Càritas Taradell per poder ajudar a les famílies més necessitades del municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments