Inici Actualitat El Taradell Camina 2024 només es farà els dimarts i comença aquest...

El Taradell Camina 2024 només es farà els dimarts i comença aquest 4 de juny

0
COMPARTIR

El Taradell Camina comença aquest dimarts 4 de juny i s’allargarà fins al 23 de juliol. Aquest 2024 només es portarà a terme durant un dia a la setmana: els dimarts. Començarà, com és habitual, a les 8 del vespre, des de la Plaça de les Eres.

La inscripció és gratuïta i es podran fer mitja hora abans que comenci cada caminada. L’objectiu és potenciar i promocionar una vida saludable a través de la pràctica física. Per això, cada dimarts es proposaran diverses caminades pels entorns de Taradell amb una durada d’una hora aproximada. Està previst que l’últim dia el 23 de juliol es faci un sopar de tancament d’activitat.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració del Centre Excursionista taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments