Inici Actualitat Divendres comença un nou cicle de ‘Cultura en marxa’ a Taradell

Divendres comença un nou cicle de ‘Cultura en marxa’ a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres 2 de juny tindrà lloc la primera proposta dins el cicle ‘Cultura en marxa’, que proposa l’Ajuntament de Taradell. En total hi haurà quatre sessions centrades en diferents àmbits relacionats amb Taradell i la cultura o la tradició popular.

La primera, aquest divendres a 2/4 de 10 de la nit, es farà al davant de l’EAS Taradell i consistirà en una observació astronòmica. L’objectiu serà contemplar el cel i la lluna i parlar de les constel·lacions.

La segona sessió serà el dissabte 3 de juny amb una doble proposta centrada en les campanes de Taradell. Primer amb una xerrada a les 10 del matí a càrrec de Xavier Pallàs, que es farà al Centre cultural Costa i Font. A partir de 2/4 de 12 es farà un taller per aprendre a tocar les campanes del Campanar de Taradell, que porten per nom Casimira i Genissa. Aquest taller tindrà un aforament limitat a 10 persones.

El mateix dissabte a 2/4 de 12 al parterre del davant de l’Església Sant Genís es farà una catifa de Corpus, per conèixer el seu significat, la tradició i la història, que comptarà amb la col·laboració de l’Escola l’Arts de Taradell i el Parc de les Olors.

Per a participar en qualsevol de les sessions, cal inscripció prèvia que es pot fer a través del mail reserves@taradell.cat o del telèfon 93 812 61 00.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments