Inici Actualitat EL CP Taradell supera el Congrés i segueix invicte en lliga (3-1)

EL CP Taradell supera el Congrés i segueix invicte en lliga (3-1)

0

Segona victòria de la temporada i segona a casa del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga plata sud. Aquest dissabte els taradellencs van superar el Congrés per 3 gols a 1.

El partit va començar amb una falta directa que Sergi Pla no va poder aprofitar en els primers minuts. A l’equador del primer temps va ser Víctor Crespo qui no va poder aprofitar una altra falta directa. Però als 12 minuts Sergi Pla va obrir el marcador per posar l’1 a 0. Cinc minuts abans del descans va ser Arnau Font qui va fer el 2 a 0, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, als cinc minuts els visitants van escurçar diferències amb el 2 a 1, que va posar emoció al partit. A 8 minuts pel final Albert Benito va fer el 3 a 1, resultat que ja seria definitiu.

El Club Patí Taradell se situa en tercera posició amb 8 punts en quatre jornades.