Inici Actualitat La nit de dissabte a diumenge caldrà endarrerir els rellotges pel canvi...

La nit de dissabte a diumenge caldrà endarrerir els rellotges pel canvi a l’horari d’hivern

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a la nit es produirà el canvi d’horari d’hivern. Això vol dir que a les 3 de la matinada de dissabte a diumenge caldrà endarrerir l’hora dels rellotges fins a les 2. Per tant, es podrà dormir una hora més, però també que a la tarda es farà fosc més d’hora.

Tot i que es parlava d’abolir aquests canvis d’horari, encara no hi ha una unanimitat i la Comissió Europea continua estudiant els efectes de suspendre els canvis d’horari i matenir els rellotges igual durant tot l’any. Aquest canvi d’horari es produirà a tots els països de la Unió Europea amb la intenció d’ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments