Inici Cartes dels lectors Comentaris diversos

Comentaris diversos

0
COMPARTIR

Si mires veus coses. M’agrada molt mirar i comentar-ho. De tot en podem treure profit.

Al camí del Golf, al de la Codina a Sant Quirze, al de la Serra i més camins… persones clandestines hi tiren runa d’obra vella  per treure-s’ho de sobre. En un d’aquests lloc hi ha un bon llamp d’uralita. No tenen excusa, tenim una bona deixalleria. Revisar els permisos d’obres potser seria una bona manera de poder sancionar els malfactors.

El Pujoló, el poble ha crescut i el tenim més a prop que mai. Gaudir dels seus pins i sorra amb tota la seva essència i personalitat, és encara una joia. Enfarfegar-lo massa seria un perill de convertir-lo en una zona de picnic que en general acaben com acaben…

L’excés de parcs temàtics per als infants i les seves coloraines, trobo que són jocs poc creatius. Si n’observes algun en hora d’esbarjo només veus i sents excitació i crits. On porta això a la mainada? Per mi, els resta poder palpar, mirar, descobrir, sentir… Ja tenen, és un dir, els cavallets de la Festa Major per destarotar una mica!

Últimament es fan cases molt modernes i segur molt confortables. Però pel meu gust no lliguen en un poble de l’interior com el nostre. Una mica d’harmonia general fa falta.

La Font de Mont-Rodon, ha sigut un retrobament d’anys, quan encara era amb la seva esplendor. No sé quin propietari té, ni sé de quin terme és. El cas és que la Font està taponada de terra i fulles fins al coll. Amb l’agravant que la seva generosa veu s’ha filtrat per sota el marge i ha fet un oasi d’aigua al llit del Gurri (que ningú aprofita), ara tan sec per la coneguda sequera.  

El 28 del mes que ve hi hauran les eleccions municipals. Durant la precampanya o campanya, és un bon moment per poder dir coses.

Aprofito i desitjo a tots els candidats els millors encerts i bona entesa.  

Dimecres passat dia 19, vaig anar a escoltar la Nadia Ghulam,  afganesa de Kabul a Can Costa. Ens va explicar el drama de la seva vida i del seu país. Quin món tenim… Déu meu. Penso que des d’aquí només podem ajudar d’una manera: ser respectuosos de les nostres petites coses, pel bé comú i fer-les volar arreu.

Taradell, abril 2023

Marta Molist

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments