Inici Cartes dels lectors Pensem una mica… més

Pensem una mica… més

3
COMPARTIR

Fa temps que l’Ajuntament va deixar de repartir els avisos de no recollida de brossa per alguna festivitat concreta, fet aquest que em sembla del tot correcte, però el mateix Ajuntament té WEB, compte a TWITTER i compte a INSTAGRAM, on hi ha tota classe de notícies, inclosa la no recollida de brossa. També té FACEBOOK, no se si aquí diu alguna cosa del tema, jo no en tinc.

A tots aquests veïns que treuen les escombraries quan no toca no els hi sona que la Nit de Nadal, la Nit de Cap d’Any i la Nit de Reis no passen els camions de recollida???  Tampoc és tant difícil.

Estaria bé, com a mal menor, que els propietaris de les bosses facin l’esforç de retirar-les de la via pública i no deixar-les fins diumenge.
Neus Orri
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sabino Bordallo
Sabino Bordallo
6 gener 2023 19:45

Aquestes nits tan senyalades la gent ja és conscient, però hi ha més dies durant l’any i no tota la gent gran tenen el privilegi o la sort de navegar per la web, el mateix problema el tenen amb els caixers automàtics, però això ja no és cosa de l’ajuntament però el problema hi és.

Neus Orri
Neus Orri
8 gener 2023 17:29

Les bosses que jo veig des de casa, encara hi son, cap és de persones grans i en tot cas si no tens accés a Internet pregunta, no hi ha més, el paper no tornarà. És un tema de civisme si t’ equivoques i treus la brossa quan no toca, l’endemà al mati la retires.

Neus Orri
Neus Orri
9 gener 2023 15:31
Reply to  Neus Orri

Aclariment: el”Butlletí i agenda d’activitats” (en paper) del mes de desembre indicava les afectacions en la recollida de residus per les festes de Nadal.